Dölj eller visa menyn

Säljare till Andersson & Tillman AB

Andersson & Tillman AB söker säljare.

Andersson & Tillman AB är en väletablerad charktillverkare i Uppsala sedan mera än 25 år. I samma koncern finns slakteriföretaget Lövsta Kött AB. Bolagens produkter har sitt ursprung hos lokala uppfödare av nöt och gris. Koncernen har ca 65 anställda, hanterar ca 100 ton kött & chark i veckan och omsätter ca 320 mkr per år. Verksamheten är certifierad enligt kvalitetsstandarden FSSC 22000, KRAV och EU-eko.

Till vår Säljavdelning söker vi nu en erfaren inne/ute-säljare på Andersson & Tillman. Du kommer tillsammans med övriga i teamet jobba med försäljning av kött och charkvaror till dagligvaruhandel, grossist och restauranger. Du kommer att ha löpande kontakt med våra befintliga kunder och även ta kontakt med nya kunder. Som innesäljare arbetar du främst via telefon.

Vi söker dig som har försäljningsvana och gärna också uppsökande försäljning. Du ska ha lägst gymnasieutbildning alternativt annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig.

För att lyckas i rollen som säljare behöver du ha förmågan att kunna bygga och utveckla starka kundrelationer. Ha ett högt inre säljdriv som brinner för att göra affärer, och du är en utåtriktad person med eget driv och som är starkt motiverad att uppnå goda resultat i ditt arbete och i ditt team.

Ansökningshandlingar som skall innehålla ett personligt brev och ett CV, skickas senast den 14 juli 2024 till säljledaren email hidden; JavaScript is required Intervjuer kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före detta datum om vi hittar rätt person.

Välkommen med din ansökan.

Länk till annonsen hittar du här.

juni 20, 2024