Dölj eller visa menyn

Upplev Rospiggen

Andersson & Tillmans Rospiggen är mer än bara en korv. Det är en exklusiv smakupplevelse som förenar örtighet och syrlighet i varje tugga. Vår smalare, lyxiga korv är skapad med kärlek till detaljerna och de finaste svenska råvarorna.

 

✨ Örtighet i varje tugga: Rospiggen är kryddad med den friska smaken av persilja och gräslök som ger en fantastisk örtig karaktär. Varje bit är som en bukett av färska örter som dansar på din tunga.

🍋 Subtil syrlighet: En touch av ingefära och spiskummin ger en mild, harmonisk syrlighet till Rospiggen. Det är den perfekta balansen mellan smaker som kommer att förföra dina smaklökar.

🥩 Hög kötthalt: Med imponerande 74% kötthalt är vår Rospiggen korv fullpackad med kvalitativt svenskt kött. Det är köttälskarens dröm som tillfredsställer både kvalitetsmedvetna och finsmakare.

Svensk råvara: Vi är stolta över att använda uteslutande svenskt kött av högsta kvalitet. Det är en garanti för smak och kvalitet i varje tugga.

Vi kan stolt presentera att Rospiggen fick Hedersutmärkelsen för Årets Smakförnyare på Chark SM 2022. Det är den perfekta lyxiga korven för dina speciella tillfällen eller när du helt enkelt vill njuta av det bästa. Ge dina smaklökar en upplevelse de sent kommer att glömma.

 

september 19, 2023