Andersson & Tillmans Rospiggen är mer än bara en korv. Det är en exklusiv smakupplevelse som förenar örtighet och syrlighet i varje tugga. Vår smalare, lyxiga korv är skapad med kärlek till detaljerna och de finaste svenska råvarorna. ✨ Örtighet i varje tugga: Rospiggen är kryddad med den friska smaken av persilja och gräslök […]
Vad blir det om man tillsätter svensk ekologisk cheddar och het jalapeño i en uppländsk grillkorv? Jo korvnyheten Chili cheddar grill, en krämig grillkorv med sting. Så god att den faktiskt inte går att motstå. Genom att krydda vår grillkorv med jalapeño och närproducerad cheddarost från Väddö gårdsmejeri har vi återigen utvecklat en dubbelt uppländsk […]
Om du tillsätter passion och gårdsunik bakteriekultur i svensk komjölk får du Eldost. Om du tillsätter Eldost i en salsiccia får du en uppländsk korvnyhet. Välkomna smakfusionen Salsiccia Eldost. Ingen korv är för god för att utvecklas. Därför har vi kryddat vår salsiccia med handgjord Eldost från Ängsholmens Gårdsmejeri. Eldost är den svenska motsvarigheten till […]
I helgen gick Korvfestivalen av stapeln på Münchenbryggeriet i Stockholm. Vår nyhet Salsiccia Eldost premiärvisades (och smakades) och grillarna gick bokstavligt talat varma. Och det blev en riktig fin guldkant på helgen – vår nya smakfusion röstades nämligen fram, av besökarna, som Bästa utställarkorv 2019. Ett så fint betyg för Salsiccia Eldost som vi tagit […]
Vid årets chark-SM i Göteborg kammade vi hem hela 16 medaljer i 10 olika kategorier; 5 guld, 6 silver och 5 brons. Det är nytt rekord för oss och stoltheten vet inga gränser. – Vi kämpar dagligen för att förse den lokala marknaden med bästa möjliga charkprodukter. Att få så här många medaljer är ett […]