Från och med nu hittar du vår uppländska smörgåsskinka i kyldisken, rökt eller kokt. Oavsett vilken du väljer kan du vara säker på att få en riktigt närproducerad skinka, kryddad med omtanke. Orimligt god!
Om du tillsätter passion och gårdsunik bakteriekultur i svensk komjölk får du Eldost. Om du tillsätter Eldost i en salsiccia får du en uppländsk korvnyhet. Välkomna smakfusionen Salsiccia Eldost. Ingen korv är för god för att utvecklas. Därför har vi kryddat vår salsiccia med handgjord Eldost från Ängsholmens Gårdsmejeri. Eldost är den svenska motsvarigheten till […]
I helgen gick Korvfestivalen av stapeln på Münchenbryggeriet i Stockholm. Vår nyhet Salsiccia Eldost premiärvisades (och smakades) och grillarna gick bokstavligt talat varma. Och det blev en riktig fin guldkant på helgen – vår nya smakfusion röstades nämligen fram, av besökarna, som Bästa utställarkorv 2019. Ett så fint betyg för Salsiccia Eldost som vi tagit […]
Vid årets chark-SM i Göteborg kammade vi hem hela 16 medaljer i 10 olika kategorier; 5 guld, 6 silver och 5 brons. Det är nytt rekord för oss och stoltheten vet inga gränser. – Vi kämpar dagligen för att förse den lokala marknaden med bästa möjliga charkprodukter. Att få så här många medaljer är ett […]
Du har väl inte missat att vi har färdigmald nötfärs i vårt sortiment, från Lövsta kött. Och med det sagt kommer här vårt uppländska middagstips: hamburgare, köttfärssås, pannbiff, chili con carne, köttfärslimpa, tacos … osv.