Dölj eller visa menyn

Svenska Charkmästerskapen 2022

Vi är stolta över att meddela att Andersson & Tillman gjorde en enastående prestation vid Chark-SM 2022, där vi tog hem hela 14 priser! Bland dessa utmärkelser var fyra av dem av den mest eftertraktade sorten – guldpris.

Chark-SM är en tävling i Sverige där charktillverkare tävlar med de bästa charkprodukterna i landet. Det är en plattform för kreativitet, smak och kvalitet i charkvärlden. Produkter bedöms av experter och det inkluderar också en mässa där besökare kan smaka på och köpa olika charkdelikatesser. Det är en händelse som firar charkkonstnärernas passion och ger charkälskare möjlighet att utforska nya smaker.

I kategorin ”Milt kryddade korvar” glänste våra produkter. Både Rospiggen och Lammkorven blev belönade med guld, vilket är en sann hyllning till vårt hantverk och vår förmåga att balansera smaker på ett sublimt sätt.

I kategorin ”Grillkorv, skinnfri” tog vår Öregrundare hem guldet, vilket är en smakupplevelse utöver det vanliga för alla grillälskare därute.

Men det var inte allt! Även i kategorin ”Falukorv” gjorde våra produkter starkt intryck. Falukorvsringen fick även den guld och bekräftade därmed vårt åtagande att erbjuda högsta kvalitet i varje tugga.

Vi är djupt tacksamma för dessa utmärkelser och vill rikta ett tack till vårt fantastiska team av dedikerade charktillverkare som alltid strävar efter att leverera de mest utsökta charkprodukterna till våra kunder. Det här är en bekräftelse på vår passion och kompromisslösa kvalitetsstandard. Vi ser fram emot att fortsätta överträffa förväntningarna och erbjuda ännu fler delikata smakupplevelser i framtiden. Vi ser fram emot nästa år och Chark-SM 2024!

 

september 20, 2023